Otomobil Otobüsle Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika
Turizm

Otomobil Otobüsle Çarpıştı: 2 Yaralı

Otomobil Otobüsle Çarpıştı: 2 Yaralı

Osmancık'ta Sarpunkavak yol ayırımının bulunduğu kavşakta otomobille otobüs çarpıştı 2 kişi yaralandı.

15.08.2014 09:04  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesi Sarpunkavak yol ayırımı kavşakta otomobille otobüsün çarpıştığı kjazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Samsun yönüne giden 42 yaşındaki Ayhan Tural idaresindeki 34 KG 0477 plakalı otomobil, Tokat'tan İstanbul'a gitmekte olan Faruk Çatan yönetimindeki 60 NF 945 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücünün eşi Yeşim Varoğlu Tural (42) ile oğlu Baran Tural (18) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevrede bulunan vatandaşlar bu kavşakta defalarca trafik kazasının yaşandığını iddia ederek kavşağın kör noktaya yapıldığını belirttiler. Köye giden, veya geri yöne dönmek isteyen araçlara ana yoldan gelen araçların çarptığını böylece bir çok kaza yaşandığına dikkat çektiler.

İstanbul yönünden Samsun yönüne giden araçların bu kavşakta dönüş yapan araçları son anda fark ettiklerini o zaman da iş işten geçmiş olduğunu kaydettiler. Yetkililerin bu kavşağa bir an önce çözüm bulması talep edilirken yoksa birgün bu kavşakta büyük bir facianın yaşanabileceğinin altını çizdiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Turizm Otomobil Otobüsle Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement