Osmancık'ta Seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı

Osmancık\'ta Seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşların seçmen kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı.

01.05.2015 02:34  Güncelleme: 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi güncellenen listeler ve seçmen bilgileri muhtarlıklar tarafından seçmenlere dağıtılıyor.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşilçatma Mahallesi Muhtarı Faruk Delibaşı, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlara çağrıda bulunarak vatandaşların bir an önce seçmen kağıtlarını almaları gerektiğini söyledi. Oy kullanımında aksaklık yaşanmaması için vatandaşların muhtarlardan ve İlçe Seçim Kurulu'ndan ya da Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinden seçmen bilgilerini kontrol etmelerini istedi.

Delibaşı, "İlçe Seçim Kurulu tarafından seçmen bilgi kağıtları bize bu hafta verildi. Aldığımız günden itibaren biz de seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya başladık. Osmancık ilçesi sınırları içerisinde köy ve ilçe merkezinde yaşayan Vatandaşlar muhtarlıklara uğrayarak seçmen bilgi kağıtlarını alabilir.

Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinden hangi sandıkta hangi numarada oy kullanacaklarını öğrenebilirler, kimlik veya sürücü belgesiyle seçim oy kullanabilirler.

Vatandaşlar gelip bir an önce alırsa daha rahat olur, sonradan yer aramakla uğraşmaz" şeklinde konuştu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement