Osmancıklı Doçent, Güney Kore'den Başkan Olarak Döndü - Son Dakika
Güncel

Osmancıklı Doçent, Güney Kore'den Başkan Olarak Döndü

Osmancıklı Doçent, Güney Kore\'den Başkan Olarak Döndü

Çorum Osmancıklı Hemşerimiz Doç. Dr. Mahir Dursun, Asia Pasific Conference on Aerospace Technology and Science APCATS2017 Başkanlığına seçildi.

23.05.2015 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Kore'den eli boş dönmeyen. Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğretim görevlilerinden Çorum Osmancıklı Hemşerimiz Doç. Dr. Mahir Dursun 2017 yılında İstanbul'da düzenlecek olan Asia Pasific Conference on Aerospace Technology and Science APCATS2017 Başkanlığına seçildi. Türkiye'ye hayırlı olsun.

Daha önce 28-29 Nisan 2015 tarihlerinde Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin sponsorluğunda Konferans Salonlarında Doç. Dr. Mahir Dursun'un organize ettiği 23 değişik ülkeden 78 bildirinin okunduğu, International Conference on Automatic Control(ICOAC 2015), 2nd International Conference on Electrical and Electronics Engineering (ICEEE 2015) ve 2015 International Conference on Computer and Information Technology (ICCIT 2015) Uluslararası konferanslara ABD, Canada, İngiltere, Japonya, Çin ve Güney Kore ve Malezya, Morocco gibi oldukça uzak ülkelerden katılım olmuş ve ülkemize gelen misafirler son derece memnun kalmışlardı.

Uluslararası başarılara imza atan her geçen gün çıtayı daha da yükselten Çorum Osmancıklı Doç. Dr. Mahir Dursun'u tebrik ediyor. Ülkemize hayırlı olsun diyoruz...
HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancıklı Doçent, Güney Kore'den Başkan Olarak Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement