Osmaneli Belediyespordan Rakip Takıma Yemek Jesti - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Belediyespordan Rakip Takıma Yemek Jesti

Osmaneli Belediyespordan Rakip Takıma Yemek Jesti

1308 Osmaneli Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirliği Spor arasında oynanan maçtan sonra her iki takımın yönetici ve sporcuları akşam yemeğinde bir araya geldi.

09.11.2015 11:51  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1308 Osmaneli Belediye spor ile Osmaneli Gençlerbirliği spor arasında oynanan maç sonrası her iki takımın yönetici ve sporcuları hep birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Osmaneli Stadı'nda oynanan derbi maçından sonra 1308 Osmaneli Belediyespor yöneticileri bir jest yaptı. Hep birlikte yenen yemekle ilgili değerlendirme yapan Osmaneli Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı İsmail Kuzu, 1308 Osmaneli Belediyespor yöneticilerinin maç sonrasında Necla Hanım Konağında hep birlikte yemek yemeleri için yaptıkları jest ve centilmenlik için kendilerine teşekkür etti. Kuzu, "Bu jest ve centilmenlik sonucu birlikte yenilen yemekte her iki takım futbolcuların kaynaştıklarını ve dostluklar kurduklarını görmemiz bizleri çok mutlu etmiştir. Önemli olan bu gibi olayların yaşanması ve gençlerin bir birleri ile kaynaşarak dostluklar kurmasıdır" dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba ise yaptığı açıklamada, "Yine kendi ilçemizden ikinci bir futbol takımının çıkması ve kendi sahamızda derbi maçında kardeşçe maç yapmamız bizleri fazlasıyla sevindirdi. Maç sonrasında akşam yemeğinde her iki takım, başkan ve yöneticilerine bizleri bir araya getirdikleri ve iki takım futbolcularının kaynaşmalarını sağladıkları için teşekkür ederim. Bu gibi olayların gerçekleşmesi ve dostluklar yaratılması tüm kulüplerimizin görevi olmalı" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Belediyespordan Rakip Takıma Yemek Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement