Osmaneli'de AK Parti'den Kutlama Programı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de AK Parti'den Kutlama Programı

Osmaneli\'de AK Parti\'den Kutlama Programı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 30 Mart’ta yerel seçimleri Ak Parti'den Münir Şahin'in üçüncü kez kazanmasının ardından bir kutlama programı düzenlendi.

04.04.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 30 Mart'ta yerel seçimleri Ak Parti'den Münir Şahin'in üçüncü kez kazanmasının ardından bir kutlama programı düzenlendi.

Belediye Sosyal Hizmetler salonundaki kutlama programına, Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanlığını kazanan Münir Şahin, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve seçmenler katıldı. Mehter takımı gösterileri eşliğinde yapılan kutlamada ilk konuşmayı yapan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Karca, "2002 yılından bu yana Osmaneli halkımızın AK Parti'ye ve bizler göstermiş oldukları güvene layık olmaya çalışıyoruz. Katıldığımız onca seçimlerde bizlere desteğini gösteren halkımıza ve yönetime, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin ise, AK Parti'nin Osmaneli'de üst üste üçüncü defa girdiği yerel seçimlerden zaferle çıktığını söyledi. Halkın içinden ayrılmayacağını, belediye kapısının halka sonuna kadar açık olacağını, Osmaneli'de güzel hizmetler yapmayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Şahin "Artık 30 Mart bizim için bitmiştir. 'Şu mahalle bize şu kadar oy verdi, şu mahalle az oy verdi, bu insan beni tercih etti, bu etmedi' gibi bir anlayış bizim anlayışımız olmadı, olamayacak da. Her zaman söyledim. Biz eşit, adil, şeffaf ve hesap veren bir anlayışla belediyeciliğimizde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Poyraz ise konuşmasında, "Değerli kardeşlerim hepinizi yürekten en içten duygularımla selamlıyorum. Ben bu dava peşinde yılları harcamış biri olarak bugünü görmenin mutluluğu içindeyim. Bu büyük başarıyı sizlerin güveni ve desteğiyle zaferle kazandık. Bu halk bizimle olduğu sürece biz daha nice savaşlardan zaferle çıkarız. Biz sadece demokrasi, sadece hak ve sadece adalet ve güçlü bir Türkiye istiyoruz. İçeriden ve dışarıdan hançerlenmemize rağmen çok şükür halkımızın iradesiyle dimdik ayaktayız. Gelecek Türkiye için daha güzel ve mutlu günler için durmak yok yola devam" diye belirtti.

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da konuşmasında, bilecik genelinde belediye ve teşkilat nezdinde halkın refahı adına her türlü gayretin gösterildiğini belirterek, halkın güveninin kazanılmasının her şeyden önemli olduğunu ve Osmaneli halkının bunu başarıyla gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Kurtulmuş, "Osmaneli Halkına, belediye ve teşkilat mensuplarına, 30 Mart Yerel seçimlerde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi

Program, daha sonra Bilecik Küre Mehter Takımının gösterileri ve pilav ikramından sonra sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de AK Parti'den Kutlama Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement