Osmaneli'de AK Parti'nin Seçim Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de AK Parti'nin Seçim Kutlaması

Osmaneli\'de AK Parti\'nin Seçim Kutlaması

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde AK Parti’nin 1 Kasım genel seçim zaferi coşkuyla ve havai fişek gösterileri ile gece boyu kutlandı.

02.11.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde AK Parti'nin 1 Kasım genel seçim zaferi coşkuyla ve havai fişek gösterileri ile gece boyu kutlandı.

Açılan ilk sandıklar ile alınan oy oranları AK Partili yüzlerce seçmenin Osmaneli Belediyesinin önünde toplanmasına neden oldu. Partililer, seçim zaferini AK Parti seçim müzikleri eşliğinde ellerindeki parti bayraklarını sallayarak, çiftetelli oynayarak ve havai fişek atarak kutladılar. AK Partililer, belediye binasının önünden başlayarak ilçenin mahalle ve sokaklarında AK Partinin şarkısını ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan lehine tezahürat ederek dolaşıp tekrar belediye binasının önüne geldiler.

Belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, alınan sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti. 7 Haziran'da yapılan seçimlerde halkın dikkatli olması yönünde, diğer partilere ise 'AK Parti ile koalisyon kurun' mesajı verdiğini, ancak bunu muhalefet partilerinin iyi değerlendiremediğini söyleyen Başkan Şahin "Geçtiğimiz bu süreçte halkımız kimin ne olduğunu çok iyi gördü. Biz bu seçim sonucundan bunu anlıyoruz" dedi.

AK Parti Genel Merkezi ile birlikte teşkilatların 7 Haziran seçimlerinin ardından 'nerede hata ve yanlış yaptık' diye değerlendirme yaptığını ifade eden Şahin, "Partimiz burada gereken dersi çıkardı. Acaba halkımıza biz neyi anlatamadık? Biz bunları Genel Merkezimizle birlikte çok detaylı bir şekilde inceledik ve gerekli her türlü çalışmayı yaptık. Halkımızın güvenini sağladık, başarıyı yakaladık. AK Parti, kazandığı zafer ile Türkiye'nin dünyadaki mazlumların umudu olmaya devam edecek, mazlumların gözyaşlarının dinecektir. Türkiye dünyadaki mazlumların inşallah umudu olacak. Bu konuda son derece mutluyuz. İnşallah yarınlara umutla daha güçlü bir şekilde hep birlikte devam edeceğiz durmak yok kaldığımız yerden yola devam, onlar konuşur AK Parti yapar" diye konuşmasına son verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ise konuşmasında, "Hiç bir şey bir anda meydana gelmiyor. Bahçeye diktiğim bir tohum mevsimini bekleyecek, toprak ısınacak ve suyunu alacak, daha sonra önce toprağını çatlatacak arkasından yeşili görülecek çiçek açacak meyve verecek. Bugün Türkiye'de ise seçmenin yüzde 50'ye yakını Ak Parti'ye oyunu verdi. Halkımız AK Parti'ye tek başına hükumeti kurma yetkisi vermiştir. Milletin zaferi millete hayırlı olsun. Bugüne erdiren Rabbime ne kadar şükretsek azdır. 1 Kasım 26. Dönem Milletvekili Seçimlerini çok şükür ki huzur içinde, güzel bir ortamda tamamladık. Türkiye'de ise seçmenin yüzde 50'ye yakını Ak Parti'ye oyunu verdi. Halkımız AK Parti'ye tek başına hükumeti kurma yetkisi vermiştir. Hiçbir şekilde rehavete ve şımarıklığa kapılmadan yarından itibaren durmaksızın koşar adımlarla Hakk'a ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçimin kazananı Türkiye'dir, bu seçimin Kazananı Osmaneli'dir, bu seçimin galibi İslam alemidir. Seçimin kaybedeni ise ülkemizi bölmeye, huzurumuzu bozmaya çalışan şer odaklarıdır. Çalışmalarımız sırasında gecesini gündüzüne katan, partimizin en üst kademesinden en alt kademesine kadar her bir mensubuna tek tek teşekkürü bir borç biliyorum. Her şey güzel Osmaneli için, halkımız için. İlk günkü aşkla durmak yok yola devam" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de AK Parti'nin Seçim Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement