Osmaneli'de Görev Yapan Eski ile Yeni Gazeteciler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Görev Yapan Eski ile Yeni Gazeteciler Yemekte Buluştu

Osmaneli\'de Görev Yapan Eski ile Yeni Gazeteciler Yemekte Buluştu

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte, ilçede görev yapan eski gazeteciler ile yeni gazeteciler bir araya geldi.

11.01.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte, ilçede görev yapan eski gazeteciler ile yeni gazeteciler bir araya geldi.

Uzun yıllardan bu yana Osmaneli'de çeşitli basın kuruluşlarının temsilciliğini yapan daha sonra emekli olan Gürkan İşkur, ilçede görev yapan basın mensuplarına akşam yemeği verdi. Yemekte konuşan İşkur, "Osmaneli ilçesinde uzun yıllar çeşitli haber ajanslarının temsilciliğini yaptım. Emekliliğim geldiğinde de işimden ayrıldım ancak emekli olsam da halen ilçede görev yapan basın mensubu arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. İlçedeki basın mensubu arkadaşlarımızla ara sıra bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunuruz, bu sebepten dolayı de 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin Günü olduğu için böyle bir yemek düzenleyerek bir araya gelmek istedim. Beni kırmayıp düzenlemiş olduğumuz yemeğe katılan basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle tüm basın çalışanlarının günlerini kutluyorum" dedi.

Düzenlenen yemekte konuşan Osmaneli Haber Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ise, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bizleri hatırlayarak yalnız bırakmayan ve bizi yemekte bir araya getiren eski basın çalışanı Gürkan İşkur'a teşekkür ediyorum ve tüm basın mensubu arkadaşların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Her ne kadar Gürkan Bey emekli oldum dese de bizim meslekte emeklilik olmaz, biz kendisiyle zaman zaman bir araya gelip eski gazetecilik ve yeni gazetecilik hakkında sohbetler ederiz, kendisinin tecrübelerinden faydalanarak Osmaneli ilçesini daha güzel tanıtmak için bilgi alışverişinde bulunuruz. Kendisinin bu desteklerinden dolayı tekrardan böyle bir organizasyon yaparak ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bizleri bir araya getiren Gürkan İşkur'a tüm basın mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Görev Yapan Eski ile Yeni Gazeteciler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement