Osmaneli'de Okul Sütü Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Okul Sütü Dağıtımı

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında Osmaneli ilçesinde süt dağıtımı yapıldı.

11.02.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında Osmaneli ilçesinde süt dağıtımı yapıldı.

Osmangazi İlkokulundaki törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, sütün çocukların sağlıklı gelişimi açısından önemli bir gıda maddesi olduğunu belirterek, bin 261 öğrenciye okul sütü verildiğini söyledi.

Süt dağıtımı yapılırken veli izninin göz önünde bulundurulduğunu vurgulayan Ekinci, "105 öğrencimize, kendi velilerinin beyanları üzerine süt dağıtımı yapılmamaktadır. Okul sütü programı öğrencinin ailesinin karar vermesi sonucunda yararlanacağı bir faaliyettir. Gerçekleştirilen süt dağıtım programı, öğrencilerimize süt içme alışkanlığı kazandırmak, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak, sağlıklı büyüme ve gelişimlerini sağlamaktır" dedi.

Daha sonra Ekinci ve beraberindekiler, öğrencilere süt dağıttı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Okul Sütü Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement