Osmaneli'de Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'de Orman Yangını

Osmaneli\'de Orman Yangını

Bilecik’ in Osmaneli ilçesi Düzmeşe Köyü ormanlık alanında çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

26.08.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik' in Osmaneli ilçesi Düzmeşe Köyü ormanlık alanında çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Düzmeşe Köyü Burgazlar mevkinde Çamlık alanda henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ormandan çıkan dumanı fark edip Osmaneli Orman İşletme Müdürlüğüne ihbarda bulunmaları üzerine yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa sürede yangın bölgesine ulaşan Osmaneli Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, 2 arozöz ve yangın söndürme personeli ile alevlere müdahale ettiler. Ekiplerin bir yandan alevleri söndürme, bir yandan da yayılmaması için mücadele ettiği yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı. Daha sonra yangın yerinde bir süre daha soğutma işlemleri yapıldı.

Yangın söndürme ekiplerine teşekkür

Düzmeşe köylüleri, yangını haber alır almaz anından gelmelerinden dolayı ekiplere teşekkür ederek, "Büyük bir orman yangınını engellediler" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli'de Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement