Osmaneli'de Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı

Osmaneli\'de Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, özel bir şirket ile umre ziyaretini yapacak umre yolcuları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

27.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, özel bir şirket ile umre ziyaretini yapacak umre yolcuları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Kutsal topraklara gidecekler için Osmaneli Belediyesi önünde bir uğurlama töreni düzenlendi. Törende konuşan şirket temsilcisi, umreciler için yakınlarından helallik istedi. Umre ziyaretini yapacak Osmanelililer uğurlamaya gelen yakınları gözyaşlarını tutamazken, görevli hoca tarafından yapılan duanın ardından umreciler yakınları ve sevenleri tarafından gözyaşları ve dualarla yolcu edildi. Umre yolcularını uğurlayanlar arasında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de vardı. Şahin, "Sizler şu anda Allah'ın misafiri olarak yola çıkacaksınız. Unutmayın bu yolculuk sıradan bir yolculuk değildir. Allah bu dünyada Kabe'yi görmeyi nasip ettiği gibi yarın ahirette, Cemalullah'ı da görmeyi nasip etsin. Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret ettirdiği gibi cennette de ona komşu eylesin. Bütün Müslüman kardeşlerimize bütün dünya Müslümanlarına dua etmeye gidiyorsunuz. Allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin. Çok heyecanlısınız, biz de sizlerin heyecanınızı paylaşıyoruz. Allah yapacağınız ibadetleri şimdiden kabul etsin" dedi.

Konuşmaların ardından kafile uğurlandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement