Osmaneli'de Zenginleştirilmiş Kütüphane Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Zenginleştirilmiş Kütüphane Hizmete Girdi

Osmaneli\'de Zenginleştirilmiş Kütüphane Hizmete Girdi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, Atatürk İlköğretim Okulu’nun Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında zenginleştirilmiş kütüphanesi törenle hizmete girdi.

10.06.2015 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Atatürk İlköğretim Okulu'nun Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında zenginleştirilmiş kütüphanesi törenle hizmete girdi.

Osmaneli Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür şahin, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emre Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Özkan ile Okul Müdürü Arif Elmas, okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra veliler katıldı.

Kütüphanenin açılış töreninde konuşan Okul müdürü Arif Elmas, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında kurulan zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı için bir araya geldiklerini belirtti. Elmas, "Kütüphanemiz zengin kitap içeriği ve internet imkanı ile öğrencilerimize, velilerimize ve mahalle halkına hizmet edecek. Öğrencilerimiz burada hem teknolojiyi kullanacak hemde kitaplar ile iç içe olacaklar. Böylece okullar eğitim öğretimin dışında velilerin, öğretmenlerin ve öğrenciler için birer eğlenme ve dinlenme aktivitelerinin yapıldığı yer olacaktır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından protokol açılış kurdelesini kesti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Zenginleştirilmiş Kütüphane Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement