Osmaneli Halkı Darbe Girişimine Tepki İçin Sokaklarda - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Halkı Darbe Girişimine Tepki İçin Sokaklarda

Osmaneli Halkı Darbe Girişimine Tepki İçin Sokaklarda

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası sokağa çıkan Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki vatandaşlar, demokrasi nöbetlerini sürdürüyorlar.

18.07.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası sokağa çıkan Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki vatandaşlar, demokrasi nöbetlerini sürdürüyorlar.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, demokrasi nöbetine devam ettiklerini kaydetti. Başkan Şahin, "Bize düşman ülkelerin bile yapmaya cesaret bulamadığı eylemleri gerçekleştiren vatan hainlerine karşı dimdik duruyoruz. Ülkesini, Cumhurbaşkanlığı makamını, emniyet binalarını, sokaklarını bombalamaktan, kamu görevlilerini, masum insanları ve halkını öldürmekten çekinmeyen vatan hainlerine dersini veriyoruz, vereceğiz. Tarihin en sinsi en tehlikeli terör örgütlerinden biri olan Fetullahçı terör örgütüne karşı vatanımıza, ülkemize, dinimize, bayrağımıza ve devletimize sahip çıkıyoruz. Milletimizin iradesini, yine bu ülkenin silahıyla, tankıyla, bombasıyla tehdit eden vatan hainlerine aziz milletimiz ve devletimiz haddini en sert şekilde bildiriyor. Üzerinde bulunduğumuz bu kutsal topraklar kolay alınmadı, bizlere altın tepsi içerisinde sunulmadı. Altında nice şehitlerimizin kanı var. Yüzyıllardır dünya tarihine bağımsızlık ve özgürlük hareketleriyle damgasını vuran yüce Türk Milleti bugün bir avuç çapulcuya peşkeş çekemez. Toprağımıza, vatanımıza saldırmaya cüret edenler cevabını en ağır ve en acı şekilde alır. Bizim vatanımız düşman eline bırakılmayacak kadar kutsaldır. Osmaneli halkı yaşlısıyla genciyle hain terör örgütüne karşı dimdik durdu, durmaya devam ediyor. Milletimizin iradesine ve demokrasimize sahip çıkmak için darbeye haykırmaya, demokrasi nöbetimize meydanlarda devam ediyoruz. Bugün demokrasimize sahip çıkma günüdür" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Halkı Darbe Girişimine Tepki İçin Sokaklarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement