Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulübünden Örnek Kampanya - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulübünden Örnek Kampanya

Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulübünden Örnek Kampanya

Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü, başlatmış olduğu “bir mont da sen ver minik yürekleri ısıt” kampanyası ile örnek bir çalışma ortaya koydu.

26.12.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü, başlatmış olduğu "bir mont da sen ver minik yürekleri ısıt" kampanyası ile örnek bir çalışma ortaya koydu.

Kulübün düzenlediği kampanya kapsamında Balçıkhisar köyüne gidilerek, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık kıyafet ve bir miktar para yardımında bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Öktem, köylerden gelen talepler doğrultusunda bu tür çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Yaptıkları işten bir hayli keyif aldığını aktaran Öktem, "Keyifli olduğu kadar hayırlı bir iş yaptığımızı da düşünüyorum. Bu düşünceyle hareket ederek kampanyaya destek veren tüm üyelerimize, arkadaşlarıma ve Osmaneli halkına o minik yürekler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

"OSMANELİ'DE ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN İSTİYORUZ"

Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü olarak, ihtiyaç sahibi aileler için ortak bir karar aldıklarını ifade eden Öktem, yardımda bulunmak isteyen vatandaşların da kendilerine gelerek destek çıkabileceğini söyledi. Öktem, "Toplanan yardımlar ile bizler kulüp üyeleri olarak, çocukların soğuklarda üşüdüklerine ve bu duruma tepkisiz kalmak istemedik. Bu işe çevremizden başlamak istedik. Biz, Osmaneli'de üşüyen çocuk olmasın istiyoruz. Bu yüzden kampanyamızı başlattık. Başlattığımız kampanyada öncelikli hedefimiz, "Bir elin verdiğini diğer el görmesin" bu şiarla çıktığımız yolda, yardım etmek isteyen vatandaşlarımız her türlü yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Köy muhtarı Resah Yavaş ise, Kulüp Başkanı Mustafa Öktem'e, kulüp üyelerine ve bu duyarlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulübünden Örnek Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement