Osmaneli'nde Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'nde Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Osmaneli\'nde Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bilecik’in Osmaneli ilçesi yakınlarında, bir otomobille yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

14.10.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesi yakınlarında, bir otomobille yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kasım Daşçı idaresindeki 06 DG 0169 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama sonucu Osmaneli'nden Bilecik'e yolcu taşıyan Yusuf Yılmaz yönetimindeki 11 ED 779 plakalı minibüsle, Osmaneli-Bilecik karayolunun 5'inci kilometresinde çarpıştı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Kasım Daşçı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından kaldırıldığı Osmaneli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada, otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Kardelen Keskin, Bilecik Devlet Hastanesi'ne, minibüste yolcu olarak bulunan yaralılar Durmuş E., Emrah D., Nezaket A., Serap A., Hüseyin A. ve Asiye D. de 112 Acil Servis ambulanslarıyla kaldırıldıkları Osmaneli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli'nde Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement