Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Güven Tazeledi

Osmaneli Ziraat Odası Genel Kurulunda oda başkanlığına Ertuğrul Ünver yeniden seçildi.

02.03.2015 13:33  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli ilçesi Ziraat Odası Genel Kurulu'nda oda başkanlığına Ertuğrul Ünver yeniden seçildi.

İlçede gerçekleştirilen genel kurula, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bursa, Bilecik ve Yalova Orman Köyleri Kalkınma Birlik Başkanı İlhami İlhan, il genel meclisi üyeleri, ilçe oda başkanları ile delege katıldı. Seçimde, Ertuğrul Ünver 14, İbrahim Polat 10 ve Zafer Seyyar 9 oy aldı.

Yeniden göreve seçilen Ünver, yaptığı konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarının siyaset yeri olmadığını ve siyasete alet edilemeyeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Seçildiğimden bu yana siyaset yapmadım yapmamda, hiç bir zaman da adam ayırmadım. Bundan sonrada ayırmadan ziraat odasına yakışır şekilde başkanlığımı sürdürmeye devam edeceğim. Çiftçimizin kalkınması ve gelişmesine yönelik çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edeceğiz. Çiftçilerimizin sorunlarının isteklerinin yanında olacağız. Geçen dönemlerde sürdürdüğümüz projeleri geliştirerek devam edeceğiz. Benim düşüncem çiftçimizin doğduğu yerde doymasıdır. Göçe karşı olan bir başkan olarak çiftçimize alternatif gelir kaynakları ve olanakları sağlayacağız. Bölgemiz, konumu itibariyle tarım ve hayvancılığa daha elverişli olduğu için bu yönde gelişmesi gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement