Osmangazi Belediyespor, Badmintonda Türkiye Üçüncüsü - Son Dakika
Yerel

Osmangazi Belediyespor, Badmintonda Türkiye Üçüncüsü

Osmangazi Belediyespor, Badmintonda Türkiye Üçüncüsü

Bursa Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı, Badminton Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda kulüpler sıralamasında Türkiye üçüncüsü oldu.

16.08.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı, Badminton Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda kulüpler sıralamasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Ankara Sincan Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada tek erkekler kategorisinde Osmangazi Badminton Takımı'nın başarılı sporcularından Sinan Zorlu Türkiye üçüncüsü olurken, Yusuf Ramazan Bay ise Türkiye dördüncülüğünü elde etti. Tek Bayanlar kategorisinde mücadele eden Ebru Zorlu ise ortaya koyduğu güzel bir mücadele sonucunda şampiyonadan Türkiye üçüncüsü olarak ayrıldı.

Çift Erkekler Kategorisinde ise birlikte mücadele eden Osmangazi Belediyespor Takımı sporcusu Sinan Zorlu ve Egospor sporcusu Emre Vural, Türkiye birinciliğini elde etti. Çift Bayanlar da ise Osmangazili badmintoncu Ebru Tunalı ve Egosporlu Cemre Fere Türkiye ikincisi oldu. Osmangazili badmintoncuların elde ettikleri dereceler ile Osmangazi Belediyespor kulüpler sıralamasında Türkiye üçüncüsü oldu ve önemli bir başarı elde etti.

Şampiyona sonunda büyük mutluluk ve gurur duyan Osmangazi Badminton Takımı sporcuları, kendilerine her konuda destek olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi Belediyespor, Badmintonda Türkiye Üçüncüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement