Osmangazi Belediyespor'dan Bir Galibiyet Daha - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Belediyespor'dan Bir Galibiyet Daha

Osmangazi Belediyespor\'dan Bir Galibiyet Daha

Osmangazili Hentbolcular İkide İki Yaptı

13.10.2014 17:00  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye spor Bayan Hentbol Takımı, Türkiye Bayanlar Hentbol 1'inci Ligi'nde kendi sahasında oynadığı ilk karşılaşmada Rize Pazarspor'u ağırladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da izlediği karşılaşmada Osmangazili hentbolcular rakibini 32-27 mağlup etti.

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Türkiye Bayanlar Hentbol 1'inci Ligi'ne fırtına gibi başladı. Geçtiğimiz hafta sezonun ilk karşılaşmasında İzmir Mustafakemalpaşa Belediyesi'ni yenerek sezona galibiyetle başlayan Osmangazili hentbolcular, kendi sahasında oynadığı ilk karşılaşmada da Rize Pazarspor'u da 32-27'lik skorla mağlup ederek ikide iki yaptı. Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol takımı oyuncuları maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Maça hızlı başlayan Osmangazili hentbolcular arka arkaya bulduğu sayılarla 5-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Rize Pazarspor toparlanıp sayılar bulsa da hücumda ve savunmada daha üstün bir oyun ortaya koyan Osmangazi Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 14-12 önde kapadı.

Osmangazi Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısına da sayı ile başladı. İkinci yarının henüz ilk dakikasında Tülin Tunç'un kırmızı kart görmesiyle Rize Pazarspor 6 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra oyunda daha etkisini daha da arttıran Osmangazi Belediyespor, arka arkaya sayılar bularak ikinci yarının 10. dakikasında skoru 20-13'e getirdi. İkinci yarının 12. dakikasında Osmangazi Belediyespor'dan Sırp oyuncu Anastastasia Kalayda, kırmızı kart görünce her iki takımda karşılaşmaya 6 kişi olarak devam etti. Kırmızı kartın ardından Rize Pazarspor takımı skoru dengelemek istese de üstünlü Osmangazili hentbolcular 32-27'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

"HEDEF SÜPER LİG"

Maç sonunda Osmangazi Belediyesporlu hentbolcuların yanına giderek galibiyetten dolayı kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak spor alanında gerekli yatırımları yapıyoruz. Sporun ve sporcunun yanındayız. Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız geçtiğimiz sezon Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi'ni namaglup tamamlayarak Türkiye Bayanlar Hentbol 1'inci Ligi'ne yükseldi. Bugünde kendisi sahasındaki ilk karşılaşmada rakibini mağlup ederek ikide iki yaptı. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Takımımızı yaptığımız transferlerle güçlendirdik. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Karşılaşmanın ardından Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvası'nda küçükler kategorisinde şampiyon olan Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları şampiyonluk kupasını Başkan Dündar'a takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Belediyespor'dan Bir Galibiyet Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement