Osmangazi'de Hedef Büyük - Son Dakika
Yerel

Osmangazi'de Hedef Büyük

Osmangazi\'de Hedef Büyük

Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan Osmangazi Belediyespor, ligin ikinci yarısına Pazar günü kendi sahasında oynayacağı İzmir Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü maçı ile start verecek.

16.01.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan Osmangazi Belediyespor, ligin ikinci yarısına Pazar günü kendi sahasında oynayacağı İzmir Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü maçı ile start verecek.

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmada rakibini 18-44 gibi farklı bir skorla mağlup eden Osmangazi Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı maçı da farklı bir şekilde kazanarak ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istiyor. İlk yarıda iyi bir performans ortaya koyan ve sadece iki mağlubiyet alan Osmangazili bayan hentbolcular, ligin ikinci yarısı için de iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Sıkı bir antrenman programı ile ligin ikinci yarısına hazırlanan Osmangazili hentbolcular, lig sonunda puan cetvelinde ilk iki sırada yer alarak Hentbol Bayanlar Süper Ligi'ne yükselmenin hesaplarını yapıyor.

HEDEF SÜPER LİG

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bayan hentbol takımına Pazar günü oynayacağı Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşılaşması için başarılar diledi. Geçtiğimiz yıl çıktıkları 1. Ligde elde ettikleri başarılı sonuçlarla, bayan hentbol takımının Bursa'nın gururu olduğunu ifade eden Dündar, "Bayan hentbol takımımız ligin ilk yarısını liderin üç puan gerisinde üçüncü olarak bitirdi. İnanıyorum ki ligin ikinci yarısında daha etkili bir performans ortaya koyarak ligi şampiyon olarak tamamlayacaklar. Hedefimiz Hentbol Bayanlar Süper Ligi'ne yükselmek. Sporcularımızın bu hedefe ulaşacaklarına inanıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi'de Hedef Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement