Osmangazi'de Ramazan Bambaşka - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'de Ramazan Bambaşka

Osmangazi\'de Ramazan Bambaşka

Ramazan ayında halkla buluşacak olan Osmangazi Belediyesi, Balkanlar'da da iftar programları düzenleyerek soydaşlarla bir araya gelecek.

08.07.2013 10:24  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayında dopdolu programlarla halkla buluşacak olan Osmangazi Belediyesi, Balkanlar'da da iftar programları düzenleyerek soydaşlarla bir araya gelecek.

Ramazan ayında farklı programlar organize edeceklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Her yıl olduğu gibi bu ramazan da değişik mahallerde farklı faaliyetlerimiz olacak. Belediye olarak yoksul ve fakir vatandaşlara ulaşarak onlara erzak dağıtacağız. Fakirin ramazan ayında yanında olacağız" dedi.

Elmasbahçeler Kültür Merkezi ve Eskici Mehmed Dede Aşevi'nde her akşam iftar programları tertipleyeceklerini ifade eden Dündar şöyle devam etti:

"Yine BTSO ile birlikte Çarşamba Pazar Parkı'nda her akşam iftarlarımız olacak. Mahallerimizde 15 farklı noktada Osmangazi Belediyesi olarak ramazan programları yapılacak. Bunun yanında Osmangazi Belediyesi sadece Bursa'da değil, Balkanlar'da kardeş şehirlerimizle iftarlarda vatandaşlarla buluşacak. Br akşam Kosova'da, bir akşam Bulgaristan'da, bir akşam Makedonya'da olacağız. Bursa'da yaşayan soydaşlarımızın oradaki akrabalarıyla olan bağlarını kuvvetlendireceğiz. Ramazanın coşkusunu ve bereketini hep birlikte yaşayacağız. Osmangazi'nin her tarafında Osmangazi Belediyesi olacak. İftarlarında ve sahurlarında onlarla beraber olacağız."

"100 BİN KİŞİYLE BULUŞACAĞIZ"

Başkan Dündar, her akşam sema ayini yapılan Karabaş-i Veli Kültür Merkezi'nde ramazan ayında da programlar düzenleyeceklerini kaydederek, "İftardan sonra sahura kadar bu kültür merkezinde farklı atmosferde ramazanı geçirmek istiyoruz. Verilecek iftarlarla 100 bin kişiye ulaşacağız. Bu kişilerle aynı sofrada buluşma imkanı bulcağız. Şimdiden Bursalıların ramazan ayı mübarek olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmangazi'de Ramazan Bambaşka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement