Osmangazi'den Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'den Eğitime Destek

Bugüne kadar ilçedeki 250 okulun 246'sına girerek çevre düzenlemesini ve tadilatını yapan, oyun grupları kazandıran Osmangazi Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının eksiklerini gidermeyi sürdürüyor.

07.12.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Eğitime Yüzde Yüz Destek' kampanyası kapsamında ilçedeki okullara yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile kapladı.

Okullara tamirattan kırtasiye malzemesi yardımına, boya badanadan spor malzemesi dağıtımına kadar birçok alanda destek veren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine istinat duvarı örerek öğrencilerin güvenliği için demir ferforje ile kapladı.

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek yapılan hizmetleri inceleyen Başkan Dündar, "Öğrencilerimizin daha modern şartlarda öğrenim görmelerini sağlamak adına eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'nin tek çatı altındaki en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman İlkokulu ve Ortaokulu 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminle hizmete açtık. İlçe genelindeki okulların neredeyse tamamına hizmet götürdük. Eğitim konusu belediyelerin sorumluluk alanında olmamasına rağmen biz gençlerimize her zaman en iyi hizmeti sunma konusunda özverili şekilde çalışıyoruz" dedi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dündar, "Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa'nın en iyi okullarından bir tanesi. Niçin en iyi okullardan bir tanesi diyorum çünkü bu okulumuz hizmet sektöründe eğitim veriyor. Hizmet üretmek en zor işlerden bir tanesi. Sizler aldığınız eğitim ile bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu okulda eğitim gören öğrencilerimiz Osmangazi Belediyesi'nin sosyal tesislerinde stajyer olarak görev yapıyorlar. Ne kadar başarılı olduklarını bizler de görüyoruz. Sizlerin güler yüzü sayesinde vatandaşlarımız Osmangazi Belediyesi'nin sosyal tesislerini tercih ediyor" diye konuştu.

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ragıp Burak da, okullarının ihtiyaçlarını gidererek kendilerine destek olan Başkan Dündar'a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'den Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement