Osmaniye Amatör Lig Kulüpleri Buluştu - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Amatör Lig Kulüpleri Buluştu

Osmaniye Amatör Lig Kulüpleri Buluştu

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (OASKF) tarafından iş adamı Mustafa Demir’in desteğiyle düzenlenen yemekte 10 kulüp yöneticisi bir araya geldi.

11.03.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (OASKF) tarafından iş adamı Mustafa Demir'in desteğiyle düzenlenen yemekte 10 kulüp yöneticisi bir araya geldi.

Amatör spor kulüplerin ayakta durabilmesi adına kulüp başkanı ve yöneticilerinin desteklenmesi gerektiğini belirten ASKF Başkanı Levent Öztürk, "Bu isimler onurlu bir görevi yerine getirmektedirler. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına büyük bir mücadele veriyorlar. Bu yaptıkları özverili davranış için başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Bizlerde ASKF yönetimi olarak kulüplere kaynak sağlamak için yaptığımız temaslara sonucunda yeterli olmasa da Belediyeler başta olmak üzere Osmaniye Valiliği ile bir çok resmi ve özel destek sağlanmasına aracı olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kulüplerimiz güçlü olması Osmaniye'de futbolu daha da renklendirecektir. Güçlü ASKF güçlü kulüpler sloganıyla çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Harun Uygun, yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerine başarılar dileyerek lisans ve lige katılım işlemleri bilgiler verdi.

Toplantıya Osmaniye 2. Amatör Ligde yer alan Akdenizspor, Arslanpınarı, Cevdetiyespor, Düziçi Olimpik Spor, Kadirli Demirspor, Kadirli Savrunspor, Korkutaata Üniversitesi, Karaçay Gençlik Spor, Özel Biltepe Spor, Yeşilovaspor, Zorkunspor kulüplerinin yöneticileri katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye Amatör Lig Kulüpleri Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement