Osmaniye - Bakan Eroğlu: Osmaniye'ye 13 Yılda 418 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı - Son Dakika
Spor

Osmaniye - Bakan Eroğlu: Osmaniye'ye 13 Yılda 418 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı

Osmaniye - Bakan Eroğlu: Osmaniye\'ye 13 Yılda 418 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı

Bakan Eroğlu: Osmaniye'ye 13 yılda 418 milyon liralık yatırım yapıldı ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye son 13 yıl içerisinde bakanlık olarak 418 milyon liralık rekor yatırım yapıldığını söyledi.

20.02.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Eroğlu: Osmaniye'ye 13 yılda 418 milyon liralık yatırım yapıldı

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye son 13 yıl içerisinde bakanlık olarak 418 milyon liralık rekor yatırım yapıldığını söyledi.

Osmaniye Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, Vali Kerem Al ve Vali yardımcıları, il ve ilçe belediye başkanları ve bürokratlarla basına kapalı olarak bir görüşme yaptı. Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in cenazesi nedeniyle bazı yaptırımların açılış törenini iptal eden Bakan Eroğlu, basın toplantısıyla bilgi verdi. Eroğlu, şehit cenazesi nedeniyle Düziçi Karacaören Barajı ve Sulaması ile 2 adet taşkın koruma tesisinin temel atma töreninin ertelendiğini, Orköy kredileri kullandırılan köylülere sertifika dağıtımının ise ilerleyen günlerde Vali ve kaymakamların katılımı ile yapılacağını kaydetti.

Düziçi Karacaören Barajı ve Sulaması ile 810 dekar zirai arazi sulamaya açılacağını kaydeden Bakan Eroğlu, "Taşkın koruma tesisleri ile de 2 ilçe taşkın zararlarından korunacak" dedi. Eroğlu, Osmaniye'ye 13 yılda 418 milyon liralık yatırım yapıldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Osmaniye - Bakan Eroğlu: Osmaniye'ye 13 Yılda 418 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement