Osmaniye'de Abdurrahman Önül Sevgisi Meydana Sığmadı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Abdurrahman Önül Sevgisi Meydana Sığmadı

Osmaniye\'de Abdurrahman Önül Sevgisi Meydana Sığmadı

Abdurrahman Önül, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir konser verdi.

05.08.2013 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çıkardığı albümlerle ve okuduğu birbirinden güzel ilahilerle insanların beğenisini toplayan ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir konser verdi.

Teravih namazı sonrası alanı doldurmaya başlayan Osmaniyeliler, konser alanında yer bulmakta güçlük çekti. Alanı dolduran vatandaşlara Abdurrahman Önül'e eşlik ederken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadılar.

Abdurrahman Önül yaptığı konuşmada, "Osmaniye'ye bu üçüncü gelişim. Geçen senede Başkanımızın daveti üzerine bu alanda konser vermiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Beni sizlerle buluşturduğu için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Kadir Kara İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül'e konser sonrasında plaket ile birlikte çeşitli hediyeler verdi. Aynı zamanda Önül'den önümüzdeki yıl için bir konser sözü daha aldı.

Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniyeli hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıklar. Çok mükemmel bir konser izledik. Alanımızı binlerce vatandaşımız doldurdu. Abdurrahman Önül'e büyük bir sevginin olduğunu gördük. Allah nasip ederse bu görevde kalırsam ben kendisinden önümüzdeki yıl için de şimdiden söz alıyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Abdurrahman Önül Sevgisi Meydana Sığmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement