Osmaniye'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Osmaniye\'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Vali Oduncu başkanlığında, il koordinasyon kurulu 2014 yılı 2. dönem toplantısı yapıldı.

17.04.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Koordinasyon Kurulu, 2014 yılı 2. dönem toplantısı Vali Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

Valilikte bulunan Ahmet Cevdet Paşa toplantı salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mehmet Oduncu, 2014 yılında Osmaniye'de 326 proje üzerinde çalışma yapılması planlandığını belirterek 2. dönemin sonuna gelindiğinde 87 projenin tamamlandığını bildirdi.

Osmaniye'nin 2014 yılında yatırım projelerinin toplam maliyetinin 737 milyon 294 bin TL olduğuna dikkat çeken Oduncu, 2014 yılı için ayrılan ödenek miktarının 167 milyon 49 bin TL olduğunu söyledi.

Yatırımlar arasında yüzde 46'lık payla ulaşım sektörünün ilk sırada, yüzde 30'luk payla eğitimin ikinci sırada, yüzde 15'lik payla imar ve altyapı harcamalarının üçüncü sırada olduğuna ve bunları diğer yatırımların izlediğine işaret eden Vali Oduncu şunları kaydetti:

"Yönetim sonuç alma sanatıdır, kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarımızdan ve ilgili müdürlerimizden bu hususa dikkat etmelerini rica ediyorum. Unutmayalım ki, maksadımız, görev yaptığımız yerlerde vatandaşa hizmeti en iyi şekilde sunmak. Hepimizin gayesi bu olduğuna göre birbirimizin işini kolaylaştıralım, pozitif bir yaklaşım içerisinde olalım ve bir an evvel işlerin sonuçlandırılarak halkın hizmetine sunulması için üzerimize düşeni yapalım. Böylece buradan ayrıldığımızda ardımızda gönül huzuruyla ayrılabileceğimiz bir görev dönemi bırakmış olalım"

Toplantıya katılan ve katkısı olan herkese teşekkür eden Oduncu, "Toplantıda görüştüğümüz konuları burada bırakır, takibini yapmaz ve bir dahaki toplantıda tekrar bu konuları gündeme getirirsek çok fazla mesafe alınmamış olur. Biz kendi sorunlarımıza sahip çıkmaz, bu sorunları çözümlemek için gerekli takibi yapmaz isek kimse bizim sorunlarımıza sahip çıkmaz. Devlet, yazıdır, ancak sorunlar sadece yazı yazılarak çözülmez. Yazımızı yazacağız ama takibini de yapacağız" diye konuştu. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement