Osmaniye'de Kuduz Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de Kuduz Tedbirleri

Osmaniye\'de Kuduz Tedbirleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Ellek beldesinde ortaya çıkan kuduz vakası üzerine Düziçi Kaymakamlığı toplantı düzenledi.

22.09.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Ellek beldesinde ortaya çıkan kuduz vakası üzerine Düziçi Kaymakamlığı toplantı düzenledi.

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç başkanlığında kaymakamlık makamından düzenlenen toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, Osmaniye Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı ve konuyla ilgili il ve ilçe müdürleri katıldı.

Toplantıda ilçede yaşayan insanların mal ve can emniyetlerini sağlamak için hızlı ve etkin bir şekilde tedbirlerin uygulanmasının karara bağlandığı kaydedildi.

Toplantı sonrası Kaymakam Koç ve beraberindeki heyet olayın yaşandığı beldeye giderek incelemelerde bulundu. Burada yapılan incelemelerde olayla ilgili alınan tedbirler yerinde incelendi. Vatandaşlara konu hakkında aydınlatıcı bilgilerin verildiği inceleme gezisinde, Ellek'te yaşayan vatandaşlara tedbirlerin alındığını, endişeye mahal olmadığını ve tedbirlerin artırılarak devam edeceği bildirildi.

Ellek'te yapılan incelemelerin ardından Düziçi'ne dönen yetkililer, Düziçi Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Kaymakam Koç başkanlığında, ilçeye bağlı belde belediye başkanları ve köy muhtarları ile de ayrı bir toplantı gerçekleştirdi. Vakanın yayılmasını önlemek için alınacak tedbirlerin anlatıldığı toplantıda, gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve önlemlerin takibi için ne yapılacağı ise ayrıca anlatıldığı belirtildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Kuduz Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement