Osmaniye'de Sağanak - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Sağanak

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sağanak, ev ve iş yerlerinde su baskınlarına, trafikte aksamalara neden oldu.

28.04.2016 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sağanak, ev ve iş yerlerinde su baskınlarına, trafikte aksamalara neden oldu.

İlçe merkezinde yaklaşık bir saat etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken, su birikintileri nedeniyle trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Su birikintisinde aracıyla mahsur kalan bir kişi, vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, Karatepe, Atatürk, Osman Nuri, Andırın, Coşkunlar ve Eski Sanayi Caddesi'ndeki iş yerleri de sağanaktan etkilendi. Esnaf, iş yerlerine giren suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Kadirli Belediyesi ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, sağanak nedeniyle oluşan aksaklıkları gidermek için çalışma yürüttü. Ekipler, yağıştan kapanan rögarları açarak cadde ve sokaklarda biriken suyu tahliye etmeye çalıştı.

Belediye Başkan Vekili Yakup Kocabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağış nedeniyle meydana gelen su baskınlarına ekiplerin müdahale ettiğini belirterek, "Akşamüzeri etkili olan şiddetli yağış afet gibiydi. Belediyemiz ilgili birimlerince kriz masası oluşturduk. Vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement