Osmaniye'de Şiddetli Yağış - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Şiddetli Yağış

Osmaniye\'de Şiddetli Yağış

Kent merkezinde etkisini arttıran yağış nedeniyle evlerin bodrum ve zemin katlarını su bastı.

28.09.2014 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent merkezinde şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu.

Gün boyunca devam eden sağanağın yol açtığı su birikintisi yüzünden bazı meydan ve yollar ulaşıma kapandı, araçlar ve yolcular mahsur kaldı, evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

TOKİ konutları ve Fakuşağı Mahallesi'nde bodrum katlarındaki evlerinde mahsur kalanlar çevredekiler tarafından kurtarıldı. İş makineleriyle tahliye kanalları açıldı, su baskınlarını önlemek amacıyla toprak barikat yapıldı.

Korkut Ata ve Devlet Bahçeli Meydanı ile Devlet Hastanesi ve polis evi kavşağında bazı otomobiller yolda mahsur kaldı.

Osmaniye ile Hatay'ın Erzin ilçesi arasındaki karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Kent merkezi ile devlet hastanesi arasındaki D-400 karayolunun bir şeridinin su altında kalması yüzünden ulaşım, Toprakkale ilçesi güzergahındaki tali yoldan sağlanıyor. Osmaniye- Ceyhan karayolu da bir süre ulaşıma kapandı.

Kent merkezinde bulunan otelin trafosundaki patlama nedeniyle bina tahliye edildi.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, kısa sürede şiddetlenen yağış nedeniyle kentin birçok bölgesinde su baskınları meydana geldiğini, belediye ve AFAD ekiplerinin ihbarlar doğrultusunda vatandaşların yardımına koştuklarını söyledi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Şiddetli Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement