Osmaniye'de, Tüfekle Eczane Soygunu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de, Tüfekle Eczane Soygunu

Osmaniye\'de, Tüfekle Eczane Soygunu

Osmaniye'de, tüfekle eczane soygunuOSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle girdikleri nöbetçi eczaneden yaklaşık 2 bin TL alıp kaçtı.

06.04.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de, tüfekle eczane soygunu

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle girdikleri nöbetçi eczaneden yaklaşık 2 bin TL alıp kaçtı.

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi 4 Nolu Sağlık Ocağı karşısındaki nöbetçi eczaneye gece 02.30 sıralarında yüzleri maskeli 2 kişi geldi. Soygunculardan biri elindeki pompalı tüfeği iş yeri sahibi Eczacı Çağatay Dolgun ve işçi Ahmet Türkeli'ne doğrultarak "Kıpırdamayın, ateş ederim" dedi. İş yerinin güvenlik kamerası tarafında da kaydedilen olayda elinde sopa olan diğer soyguncu ise kasada bulunan yaklaşık 2 bin lirayı aldı. 2 şüpheli kapıda bekleyen otomobile binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüphelileri yakalamak için kamera görüntülerini incelemeye aldı. Soygunun 30 saniye içerisinde gerçekleştiğini söyleyen Ahmet Türkeli, "Soyguncular içeri girerek silahı üzerimize doğrulttu ve ateş edeceğini söyledi. Daha sonra kasadaki paraları alıp gittiler. Soyguncuların bir an önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de, Tüfekle Eczane Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement