Osmaniye'de, Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de, Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Osmaniye\'de, Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Osmaniye'deki 'Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu' toplantısı, Valİ Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

28.08.2014 16:54  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valİ Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

Valilik binasında yapılan toplantıda konuşan Vali Oduncu, Türkiye'de ve Osmaniye'de son yıllarda madde kullanımının arttığını belirterek, eğitim sezonu açılmadan önce uyuşturucuyla mücadelede önlemlerin arttırılacağını söyledi.

İlde, uyuşturucuyla mücadele konusunda kurul oluşturulduğuna değinen Oduncu, uyuşturucu ve diğer suçların tesbiti açısından güvenlik kamerasının sayısının arttırılması gerektiğini dile getirdi.

Uyuşturucuyla mücadelenin kamu görevlileri ve tüm toplumun sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken Oduncu, şunları kaydetti:

"Madde bağımlılığı hepimizin, hep beraber mücadele edeceği bir husustur. Buna muhtarlarımız da, okul müdürlerimiz de, imamlarımız da, öğretmenlerimiz de, basınımız da yardımcı olacak. Biz bu olayı değerlendirirken bunu suç ya da suçlu psikozu olarak değerlendirmiyoruz. Bu, toplumsal bir yara ve her geçen gün bu yara yaygınlık kazanıyor, sinsi bir şekilde ilerliyor. Bunu ancak hep birlikte çalışarak durdurabiliriz. Bu konuda tüm kurumların sorumluluğu var. Kimse bu konuda duyarsız kalamaz, kalmamalı. Bu konuda taviz vermeyeceğiz."

Toplantıya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Müftüsü Ramazan Çortul,  Yurtkur Müdürü Ersin Soytorun ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililleri katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de, Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement