Osmaniye'de Düğün Dönüşü Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Düğün Dönüşü Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 11 Yaralı

Osmaniye\'de Düğün Dönüşü Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 11 Yaralı

Adana'dan düğünden dönen 16 kişiyi Nusaybin'e götüren minibüsün, sebze yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

07.04.2015 02:23  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde Adana'dan düğünden dönen 16 kişiyi Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne götüren minibüsün, sebze yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.15 sıralarında Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Ayran Tüneli çıkışında meydana geldi. Adana'da katıldıkları bir yakınlarının düğünden dönen 16 kişiyi Mardin'in Nusaybin İlçesine götüren sürücüsü henüz belirlenemeyen 47 NF 790 plakalı minibüs, Hayrettin Y. yönetimindeki 01 BHN 56 plakalı sebze yüklü kamyona arkadan hızla çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, minibüsteki 6 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı. Adı açıklanmayan kamyon şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen 6 kişinin cenazesi ise, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Osmaniye'de çeşitli hastanelerin morguna kaldırıldı.

Ölenlerin kimliğini belirlemek için çalışmalara devam eden güvenlik güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ertuğrul DOĞAN/BAHÇE (Osmaniye), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Düğün Dönüşü Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • nergiz: Herkes bu olaya uzuldu ama kaderin onune gecilemez 0 0 Yanıtla
  • nergiz: Herkes bu olaya uzuldu ama kaderin onune gecilemez 0 0 Yanıtla

Advertisement