Osmaniye Gençlik Spor Antrenörü Uğuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Gençlik Spor Antrenörü Uğuz Açıklaması

“Halkımız basketbolda ilk kez birinci ligde maç izleme heyecanı yaşayacak"

13.09.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Osmaniye Gençlik Spor antrenörü Aydın Uğuz, "Halkımız basketbolda ilk kez birinci ligde maç izleme heyecanı yaşayacak. Takım ve taraftarın bütünleşmesi lazım" dedi.

Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarının Tosyalı Spor Salonu'nda devam ettiğini söyledi.

İdmanların şimdilik yerli oyuncularla sürdüğünü, yabancı oyuncuların gelecek hafta idmanlara katılacağını ifade eden Uğuz, "Tam kadro çalışmaya başladığımızda tempoyu arttıracağız. Şu ana kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Salondaki çalışmalarımızın dışında denizde kum çalışması ve atletizm ve kondisyon çalışmalarımız oluyor" dedi.

Osmaniye'nin basketbol mazisi yeni

Ligde başarılı olunması için kentte birlik ve beraberliğin sağlanmasının şart olduğunu vurgulayan Uğuz, şunları kaydetti:

"Halkımız basketbolda ilk kez birinci ligde maç izleme heyecanı yaşayacak. Takım ve taraftarın bütünleşmesi lazım. O zaman başarı geliyor. Kopukluk olduğunda başarı düşünülemez. Herkesin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi lazım. Sonuçta bu takım, Osmaniye'ye değer katmak için kurulmuş bir takım. Bu anlamda bizler elimizden gelen gayreti gösterecek ve sahada taraftarımıza galibiyetler hediye edeceğiz. Onlar kendilerini birinci ligde en iyi şekilde temsil edeceğimize inansınlar."

Ligde ilk sezonlarında kalıcı olmak istediklerinin altını çizen Uğuz, bunu başardıktan sonra ilk 8'e kalarak Avrupa Kupalarına gitmek istediklerini kaydetti.

Osmaniye Gençlik Spor maçlarını yeni yapılan salonda oynanacak. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye Gençlik Spor Antrenörü Uğuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement