Osmaniye - Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye - Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldüren Zanlı Yakalandı

Osmaniye - Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldüren Zanlı Yakalandı

Kız kardeşinin kayınpederini öldüren zanlı yakalandıADANA'nın İmamoğlu İlçesi'nde eşinden ayrılmak üzere olan kız kardeşi Güler Ayan'ın kayınpederi 48 yaşındaki Yaşar Ayan'ı öldürdükten sonra kaçan 31 yaşındaki Rüştü Ufuk Koca, Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde yakalandı.

11.03.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kız kardeşinin kayınpederini öldüren zanlı yakalandı

ADANA'nın İmamoğlu İlçesi'nde eşinden ayrılmak üzere olan kız kardeşi Güler Ayan'ın kayınpederi 48 yaşındaki Yaşar Ayan'ı öldürdükten sonra kaçan 31 yaşındaki Rüştü Ufuk Koca, Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde yakalandı.

İmamoğlu'nun Ayvalı Mahallesi'nde yaşayan 1 çocuk sahibi 23 yaşındaki Ferdi Ayan ile 22 yaşındaki Güler Ayan çifti arasında şiddetli geçimsizlik başladı ve genç kadın babasının evine döndü. Güler Ayan, çarşamba günü ağabeyi Rüştü Ufuk Koca ve akrabalarıyla kayınpederi Yaşar Ayan'ın üst katındaki evine giderek eşyalarını almak istedi. İddiaya göre bu nedenle Yaşar Ayan ve Rüştü Ufuk Koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koca, kız kardeşinin kayınpederini tabancayla ateş ederek öldürdü. O sırada tarafları ayırmaya çalışan komşuları 60 yaşındaki Şükrü Koca da ayağına isabet eden kurşunla yaralandı.

KAMYONETTE YAKALANDI

Olayın ardından başlatılan soruşturmada jandarma ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Rüştü Ufuk Koca'nın Kadirli İlçesi'ne kaçtığını tespit eden ekipler ilçeye gitti. Zanlının ilçeden 16 SH 553 plakalı kamyonetle kaçacağı bilgisine ulaşan ekipler, Kadirli Emniyetine operasyon yapacağı bilgisi vererek dün saat 15.00 sıralarında aracı takibe aldı. Kamyonetin Kamil Kara Bulvarı'nda kırmızı ışıkta durmasının ardından ekipler operasyon yaptı. Polislerin de destek verdiği operasyon sırasında kaçmaya çalışan Rüştü Ufuk Koca, havaya uyarı ateşi açan jandarma tarafından yakalandı. O anda bir vatandaş tarafından da cep telefonuyla kaydedilen operasyonda zanlıyla birlikte sürücü H.K. da gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Koca tutuklanırken, H.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye - Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement