Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü

Osmaniye Okü\'den Demokrasi Yürüyüşü

Okü'den demokrasi yürüyüşüOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü tarafından, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi yürüyüşü düzenlendi.

21.07.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okü'den demokrasi yürüyüşü

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü tarafından, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi yürüyüşü düzenlendi.

Musa Şahin Bulvarı Devlet Bahçeli Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Rektör Yardımcıları Prof Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Murat Türk, öğretim görevlileri ve yaklaşık 300 personel katıldı. Rektör Büyükalaca ve katılımcılar ellerinde Türk Bayrakları ile Dr. Ahmet Alkan Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. 'Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Demokrasiye Sahip Çıkıyor' pankartı açan OKÜ'lüler, 'Demokrasi ülkemde engellenemez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' ve Her şey vatan için' sloganları attı. Bir konuşma yapan Rektör Büyükalaca darbe girişimine tepkisini "Yüce milletimizin iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kapkara bir leke olarak geçen bu menfur girişimi nefretle kınıyoruz" sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement