Osmaniye Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Osmaniye Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Veli Demiryürek’in cenazesi, memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

19.05.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Veli Demiryürek'in cenazesi, memleketi Osmaniye'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenazesi ilk olarak Fakıuşağı Mahallesi Alper Akınoğlu Caddesi 45104 Sokak'taki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehidin naaşı cenaze aracı ile Asri Mezarlık Camii'ne getirildi. Burada ilk önce şehidin biyografisi okundu. İl Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Veli Demiryürek, meslektaşlarının omuzlarında taşınarak tekbirler eşliğinde mezarlığa götürüldü. Şehit Veli Demiryürek gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze töreni sırasında fenalaşan baba Behzat Demiryürek, 112 Acil ekipleri tarafından sedye ile ambulansa taşındı. Diğer yandan şehidin ağabeyi Tumay ile kardeşi Raci de arkadaşlarının yardımı ile ayakta kalmaya çalıştılar. Şehidin annesi Adalet Demiryürek'in ise rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadığı öğrenildi.

Cenaze törenine Vali Kerem Al, milletvekilleri Suat Önal ve Ruhi Ersoy, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Osmaniye Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, askeri ve sivil erkan ile binlerce Osmaniyeli katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement