Osmaniye Suriyeliler Sahte Dolarla Telefoncuyu Dolandırdı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Suriyeliler Sahte Dolarla Telefoncuyu Dolandırdı

Osmaniye Suriyeliler Sahte Dolarla Telefoncuyu Dolandırdı

Suriyeliler sahte dolarla telefoncuyu dolandırdı OSMANİYE'de bir cep telefonu bayisine giren Suriyeli 2 kişi, 1200 sahte dolarla son model telefon aldı.

21.01.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeliler sahte dolarla telefoncuyu dolandırdı

OSMANİYE'de bir cep telefonu bayisine giren Suriyeli 2 kişi, 1200 sahte dolarla son model telefon aldı. 200 TL'de para üstü alan Suriyeliler, işyerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

Alibeyli Mahallesi Dr. Ahmet Alkan Caddesi'ndeki Hüseyin Çakıcıoğlu'nun işyerine akşam saatlerinde gelen 2 Suriyeli, bir süre telefonlara baktıktan sonra 2 bin 500 TL'lik son model bir telefon aldı. 'Üzerimizde Türk parası' yok diyen Suriyeliler, ödemeyi 1200 dolarla yaptı. Doların 2 bin 700 TL yapmasından dolayı 200 TL de para üstü alan Suriyeliler daha sonra işyerinden ayrıldı. Tüm bu olanlar işyerinin güvenlik kameralarınca da kaydedildi.

Görüntülerde çalışanlardan biri dolarların sahte olup olmadığını anlamak için içinden aldığı bir tanesini incelemesi dikkat çekerken, sahte olduğunu sabah bozdurmak için gittikleri kuyumcuda öğrendi. İhbar üzerine işyerine gelen polis, sahte dolarlara el koyarken, güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Hüseyin Çakıcıoğlu, Suriyelilerin 2 bin 700 TL'sini dolandırdığını belirterek şunları söyledi:

"Dün akşam dükkanı kapatmak üzereyken kardeşim ve çalışanların olduğu saatte 2 Suriyeli geliyor. En yüksek model olan Note 4 cihazı alacağını söylüyorlar. Yanlarında Türk Lirası olmadığını belirterek 1200 ABD doları veriyorlar. Cihazın bedeli 2 bin 500 Lira olduğu için bizim arkadaşlar doların üstü olan 200 lira nakit parayı da veriyor. O saatte kuyumcu kapalı olduğu için biz soramadık. Sabah götürdüğümüzde doların sahte olduğu ortaya çıktı. Olay polise intikal etti. Davacı olduğumuzu söyledik."

Kamera görüntülerini incelemeye alan polis, Suriyelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Suriyeliler Sahte Dolarla Telefoncuyu Dolandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement