Osmaniye - Zeytin Tenekelerinden Kaçak Sigara Çıktı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye - Zeytin Tenekelerinden Kaçak Sigara Çıktı

Osmaniye - Zeytin Tenekelerinden Kaçak Sigara Çıktı

Zeytin tenekelerinden kaçak sigara çıktıOSMANİYE'de şüphe üzerine durdurulan bir aracın bagajındaki zeytin tenekelerinin içinden 15 bin paket kaçak sigara çıktı.

09.09.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytin tenekelerinden kaçak sigara çıktı

OSMANİYE'de şüphe üzerine durdurulan bir aracın bagajındaki zeytin tenekelerinin içinden 15 bin paket kaçak sigara çıktı.

Emniyet Müdürlüğü KOM ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E90 otoyolu Kadirli turnikeleri yakınındaki bir dinlenme tesisi girişinde kaçakçılık olaylarının önüne geçilebilmesine yönelik şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde çalışma başlattı.

Bu sırada uygulama noktasında durdurulan 38 KN 512 plakalı kamyonetin sürücüsünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen polis, aracı detaylı arama için Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürdü.

Bagaj kısmında bulunan zeytin tenekeleri içerisinden 15 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Enver A. (35) ve araçtaki Azat Ü.(25), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye - Zeytin Tenekelerinden Kaçak Sigara Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement