Osmaniyeli Şehit Jandarma Uzman Çavuş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Osmaniyeli Şehit Jandarma Uzman Çavuş Toprağa Verildi

Osmaniyeli Şehit Jandarma Uzman Çavuş Toprağa Verildi

OSMANİYE (İHA) – Mardin’de teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız(28), memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

27.09.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSMANİYE (İHA) – Mardin'de teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız(28), memleketi Osmaniye'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'de düzenlenen törenin ardından hava yoluyla Adana'ya oradan da Osmaniye'ye getirilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Sedat Yıldız'ın (28) naaşı, helallik alınmak üzere Osmaniye'nin Toprakkale ilçesindeki baba ocağına getirildi. Şehidin için düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakıları Osmaniye Valisi Kerem Al, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, Osmaniye Belediye Başkan Vekili Mehmet Kamil Kadıoğlu, Osmaniye Milletvekilleri AK Partili Mücahit Durmuşoğlu, MHP'li Ruhi Ersoy, polis ve askeri erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin ağabeyi İsmail Yıldız bir süre tabuta sarılarak ağladı. Yakınlarının yardımıyla ayakta duran baba Fahri Yıldız ise metanetini korumaya çalıştı. Şehidin annesi Kafiye Yıldız oğlunun tabutunu bir süre taşıdıktan sonra baygınlık geçirdi. Cenaze alanında hazır bulunan sağlık ekipleri acılı anneye müdahalede bulundu.

İl Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Toprakkale ilçesinde bulunan Karataş Mezarlığı'nda toprağa verildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniyeli Şehit Jandarma Uzman Çavuş Toprağa Verildi - Son Dakika

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti
    18:40 İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti

    İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah'a karşı saldırılarını artıracaklarını açıkladı. Gallant, İsrail'in Hizbullah'a karşı savunma pozisyonunun takibe dönüşeceğini ve örgütün faaliyet gösterdiği her yere ulaşacaklarını belirtti. Ayrıca, İsrail ordusunun Hizbullah'a karşı harekatı genişleteceğini ve kuzeydeki saldırı oranını artıracağını ifade etti.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor
    18:39 Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor

    Aydın'da Anavatan Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, çeyrek asırlık aracıyla sokak sokak dolaşarak projelerini açıklıyor. Kaplı'nın eşekli şehir turu ise vatandaşlar tarafından gülümsetici bulunuyor.


Advertisement