Osmaniyeliler Ankara'da İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Osmaniyeliler Ankara'da İftarda Buluştu

Osmaniyeliler Ankara\'da İftarda Buluştu

Osmaniyeliler, Ankara’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

16.06.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniyeliler, Ankara'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Osmaniyeliler Derneği Başkanı Talip Ersoy ve Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar programına, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, TES-İŞ Sendika Başkanı Mustafa Şahin, Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları Yunus Keleş, Saim Parlak, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ömer Yürekli, TÜRKAV Başkanı İbrahim Vatansever ve Osmaniyeliler katıldı.

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Osmaniyeliler olarak birlik ve beraberlik içerisinde memleketlerinin ve ülkenin kalkınması için çalıştıklarını ifade ederek, "Osmaniye'nin kalbi bugün burada atıyor. Hemşehrilerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu geceyi düzenleyen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Osmaniyeliler Derneği Başkanı Talip Ersoy, Osmaniyeliler olarak her yıl Ramazan ayında bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Ankara'da kalıcı işler yapmak istiyoruz. Bazı projelerimizi anlatmak istiyorum. Altındağ ilçesi Hamamönü'nde tarihi Ankara Evleri'nden birisinin restorasyonunu yaparak Osmaniyelilere bir kültür evi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Ankara'da Osmaniyeliler evi olmasını istiyoruz. Bunun yanında Osmaniye tanıtım günlerini yapmak için çalışmalara başladık. Ankara Atatürk Kültür Merkezinde her yıl düzenli olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirmek için mücadele veriyoruz. Amacımız Osmaniyemizin kültürel mirasını tüm Türkiye'ye olduğu kadar gelecek nesillere de aktarmaktır. Farklı platformlarda hemşehrilerimizi bir araya getirmeyi sürdüreceğiz. Bu organizasyona destek veren Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu'na ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programda Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu'na, Osmaniyeliler Derneğine yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniyeliler Ankara'da İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement