Osmaniyespor Sahaya İndi - Son Dakika
Spor

Osmaniyespor Sahaya İndi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Osmaniyespor Futbol Kulübü 2016-2017 sezon hazırlıklarına başladı.

26.07.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Osmaniyespor Futbol Kulübü 2016-2017 sezon hazırlıklarına başladı.

Osmaniyespor Kulüp Başkanı Kulüp Başkanı Murat Teke, Osmaniye Korkutata Üniversitesi'nin sahasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada yeni sezonda mücadele edecek oyunculara ve teknik ekibe başarılar diledi.

İyi bir sezon kurduklarını belirten Teke, "O sene bu sene, sloganıyla çıktığımız yeni sezonda inşallah kendimize ve şehrimize yakışır bir futbolla üst lige çıkacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sağlaması için hazırlık dönemi geçireceğiz. Futbol isteği olan, güçlü taraftarı olan bu takıma üst ligler yakışır. Bizde bu doğrultuda kurduğumuz takımımızla yapılması gereken ne varsa onu yaparak üst lige çıkacağız." dedi.

Osmaniyespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu da "İnanıyorum ki Allah'ın izniyle bu takım bu şehre şampiyonluk yaşatacaktır. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Beklentileri çok iyi biliyoruz. Bu beklentilere cevap verecek kapasitemiz ve gücümüz vardır. Yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları, şehri ve taraftarıyla bütünleşmiş bir takımın karşısında durmak mümkün olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Osmaniyesporlu futbolcular sezonun ilk antremanını yaptı.

Törene, Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile bazı kurum müdürleri ve taraftarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Osmaniyespor Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement