Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Levent Çiçek Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Levent Çiçek Açıklaması

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Levent Çiçek terör olaylarına değinerek, hiç bir şekilde ülkenin birliğine, beraberliğine ve ayrılmasına izin vermeyeceklerini vurgulayarak, "Bunların tek hedefi Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

24.08.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Levent Çiçek terör olaylarına değinerek, hiç bir şekilde ülkenin birliğine, beraberliğine ve ayrılmasına izin vermeyeceklerini vurgulayarak, "Bunların tek hedefi Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Merkezi'nde yaptığı basın toplantısında konuşan Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Levent Çiçek, artan terör olaylarına ilişkin sağduyu çağrısı yaparak, "Bizler bu vatanı Türkü ve Kürdü ile beraber dedelerimiz sırt sırta vererek kurdu. Bugün ülkemizde terörden çok bu milletin oyları ile seçilmiş bir liderin üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bunların tek hedefi Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler istikrardan yanayız. Olayları sağduyu bir şekilde izleyemeye devam edeceğiz. Bize ne görev düşerse düşsün biz bu vatan için ölmeye canımızı vermeye hazırız" ifadesini kullandı.

Terör olaylarının Türkiye'nin iç barış ve toplumsal huzurunu hedef aldığını vurgulayan, Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Levent Çiçek, "Memleket evlatları hain pusularda, kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların yüzünden acı eksik olmuyor. Elleri kınalayarak gönderilen yiğitler al bayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı milletimizin yüreğine adeta bir kor olup düşüyor. Askere, polise kurşun sıkan, vatandaşları kaçıran; yolları kapatan, iş makinelerini yakan, yapılan yatırımları baltalamak isteyen, memleketin huzur ve asayişini bozan cani sürüsüne boyun eğilmeyecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Levent Çiçek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement