Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat Açıklaması

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, "Osmanlı Ocakları olarak o devasa medeniyeti Osmanlı topraklarında yeniden inşa etmek için yola çıktık" dedi.

07.07.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, "Osmanlı Ocakları olarak o devasa medeniyeti Osmanlı topraklarında yeniden inşa etmek için yola çıktık" dedi.

Osmanlı Ocakları Beypazarı İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılan Canpolat, Osmanlı Ocaklarının hiçbir siyasi parti ile organik bağının bulunmadığını söyledi.

Canpolat, Osmanlı Ocaklarının, Osmanlı medeniyeti üzerine inşa edildiğini belirterek, "Osmanlı Ocakları olarak o devasa medeniyeti Osmanlı topraklarında yeniden inşa etmek için yola çıktık. Bugün Beypazarı'nda, yarın başka bir ilçede, öbür gün başka ilçede derken, bir şehirde derken ve diğer ülkede, dünyanın her yerinde Osmanlı kültürünü, Osmanlı adaletini yeniden inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz" diye konuştu.

Abdulkadir Canpolat, "İftar programı için Beypazarı İlçe Başkanlığına ve İlçe Başkanı Ali Hancıoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Hancıoğlu ise "Ramazan ayının hoşgörü, adalet, sevgi, saygı çerçevesinde geçmesi temennisi ile bütün dünyada zulmün, gözyaşının, Osmanlı ahlakıyla, Osmanlı hoşgörüsüyle bitmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement