Osmanlı Ocakları Karabük Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Osmanlı Ocakları Karabük Şubesi Açıldı

Osmanlı Ocakları Karabük Şubesi Açıldı

Osmanlı Ocakları 49. şubesi Karabük’te hizmete açılırken açılışa katılan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat açıklamalarda bulundu.

07.09.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları 49. şubesi Karabük'te hizmete açılırken açılışa katılan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat açıklamalarda bulundu.

Osmanlı Ocakları Karabük Şubesi açılışına Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, ocağın bazı bölge ve il başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, Türkiye genelinde 49. şubelerini Karabük'te açmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Niyetimiz ve yapmak istediklerimiz ortada, tarafımız, rengimiz, dilimiz, dinimiz, hayata bakış açımız ortada. Bu anlamda 1,5 milyona yaklaşmış bir üye sayımız var. Amacımız Osmanlı Kültürünü yeniden yaşatmak" dedi.

"O YOKSA, MHP OY KAYBEDECEK"

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in partisinden kesin ihracına karar verilmesine ilişkin bir soruya ise Canpolat, Tuğrul Türkeş'in MHP'den kesin ihracına ilişkin olarak Tuğrul Türkeş'in MHP'nin mihenk taşı olduğunu ve Tuğrul Türkeş olmadığı için MHP'nin bu seçimlerde biraz oy kaybedeceğini dile getirdi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, partisinin çıkarlarını değil, ülke istikrarını, güvenini yeniden teyit etmek için açıklamalar yapan merhum Alparslan Türkeş'in evladı Tuğrul Türkeş'i desteklediklerini ve yanında olduklarını kaydederek, " Devlet Bahçeli'nin şahsına karşı muhalefet yapan kişileri ihraç ediyorlar. Ülkenin ve bölgenin istikrar ve güveni için devlet terbiyesi görmüş kişilere tabii ki başbakan yardımcılığı, bakanlık verilmiştir. Devletin yaptığı bu atamalar bu bakanlıklar önem arz ediyor. Bu atamaların ne kadar güzel atamalar olduğunu gördük. MHP'nin vermiş olduğu karar MHP'yi ilgilendirir. Bence MHP içinde Tuğrul Türkeş kadar tabii ki seçkin insanlar vardır. Tuğrul Türkeş MHP'nin mihenk taşıydı. O yoksa MHP bu seçimlerde biraz oy kaybedecektir" diye konuştu.

Şube açılışının ardından Kent Meydanı'nda mehteran takımı konseri, şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti, semazen gösterisi yapılırken, Dursun Ali Erzincanlı da sahne aldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmanlı Ocakları Karabük Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement