Osmanlı Parkı'nda 'Yaşlılar Haftası' Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Parkı'nda 'Yaşlılar Haftası' Kutlandı

Osmanlı Parkı\'nda \'Yaşlılar Haftası\' Kutlandı

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, İSKİ Eyüp Şube Müdürlüğü ziyaretinin ardından Osmanlı Parkı’nda düzenlenen ‘Yaşlılar Haftası’ özel programına katıldı.

20.03.2014 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, İSKİ Eyüp Şube Müdürlüğü ziyaretinin ardından Osmanlı Parkı'nda düzenlenen 'Yaşlılar Haftası' özel programına katıldı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen yemekli toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Leman Aksoy, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Avrupa Demokratlar Birliği Kurucu Üyesi Gülser Topuz, Ak Parti İlçe Sosyal İşler Başkanı İsmail Hakkı Öksüz ve Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın'la Eyüp'te oturan ninelerimiz, dedelerimiz ve aileleri katıldı.

Remzi Aydın yemekte yaptığı konuşmada, olgun insanların çevrelerinde olup biteni çok iyi okuduklarını ve algıladıklarını belirterek, "Gençlerine enerjisine sahip yetmiş, seksen yaşlarında nice insanlar tanıyorum. İnsan kendini hissettiği yaştadır. Bu topluluğu da çok akil, verimli ve olgun insanlar olarak nitelemek istiyorum. Ninelerimiz, dedelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bence yılda bir hafta değil, her an her dakika onlarla birlikte olmalıyız, onların öğütleri, fikirlerini ve hayır dualarını almalıyız" dedi.

Bereketli topraklar üzerinde yaşadığımızı ve köklü bir kültüre, gelenek ve görenekleri sahip olduğunuzu kaydeden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimiz Menderes ve Özal'dan sonra Recep Tayyip Erdoğan'ı lider olarak çıkardı. Şimdi sıra onda. Ama bu sefer inşallah yeter artık diyeceğiz. 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil. Kendim ve partim ile ilgili bir endişem yok. Rahmetli Menderes'e ve Özal'a yapılanların aynısını Başbakanımıza yapmalarının önünü kesmek için sizler bir perde olacaksınız. Bu önemli bir dönemeçtir. İnşallah fitnecilerin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bizlerden hayır dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Parkı'nda 'Yaşlılar Haftası' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement