Osmanlıca Öğrenen Kursiyerler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Osmanlıca Öğrenen Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Şehitkamil Belediyesi ve Hayrat Vakfı Gaziantep Temsilciliğinin düzenlediği Osmanlıca kursunu tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.

30.05.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi ve Hayrat Vakfı Gaziantep Temsilciliğinin düzenlediği Osmanlıca kursunu tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TÜRGEV Hatice Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, düzenlenen törenle sertifikalarını aldığı bildirildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun açıklamada şu sözlerine yer verildi:

"Bunun içinde donanımlı olmamız lazım. Şehitkamil Belediyesi Osmanlıca kursunu, vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda sosyal tesislerimizde yapıyoruz ve bunu arttırmak istiyoruz. Sizlerin buradaki heyecanı bizleri de heyecanlandırıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de, sizlerden gelen talepler doğrultusunda gerek Hayrat Vakfımızla birlikte, gerek Belediyemizin diğer unsurlarıyla birlikte yapabileceğimiz tüm projelere imza atmaya hazırız. Ben tekrar sertifika almaya hak kazanan tüm kardeşlerimizi yürekten kutluyorum ve devamını diliyorum."

Hayrat Vakfı Gaziantep Temsilcisi Zafer Zengin de Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin vatandaşın eski Osmanlıca okuyabilmesinin de kendileri için çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmanlıca Öğrenen Kursiyerler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement