Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor maçının ardındanOsmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Sabaha kadar tadını çıkarmaya çalışacağızAkhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca, ben de gerek yok dedimOsmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisar Belediyespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Avrupa'da Türkiye'yi çok iyi temsil edeceklerini düşündüğünü söyledi.

19.05.2016 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Sabaha kadar tadını çıkarmaya çalışacağız

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca, ben de gerek yok dedim

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisar Belediyespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Avrupa'da Türkiye'yi çok iyi temsil edeceklerini düşündüğünü söyledi.

Akçay şöyle konuştu

Sahada çok onurlu mücadele eden Akhisar'ı, akıcı bir maç olması için elinden gelen her şeyi yapan hakemlerimizi kutlamamız gerekiyor. Kendi göbeğimizi kestiğimiz bir maç oldu. Ülkemizde ilk çıktığı yıl Avrupa'ya katılan takımlar için bazı handikaplar, geçmişe dönük bir takım istatistikler var. Bunları dikkate alacağız. Önümüzdeki yapılanmamızda ve sezon başı hazırlıklarımızda buna dikkat edeceğiz. Dikkatli stratejiler geliştirmemiz gereken bir yola girdik. Bugün sabaha kadar tadını çıkartmaya çalışacağız. Kulübümüz ve ülke futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın bilinmesi gerekiyor. Çok iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum. İkinci yarıdaki performansımız takdire değer bir durumdu. Bütün sporcu arkadaşlarımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'u yenerek ligi de 5. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi ön elemelerine hak kazanılmasını değerlendiren Akçay, İçinizde bir şeyler kıpırdıyor. Onu anlamlandıramıyorsunuz. Kendinizi seviyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. Bence başarılı olmak Allah'a yapılan duanın karşılığını almak gibi bir şey. Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi de olabilir ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, Ligin son haftası ve önemli bir maçtı. Güzel bir statta mehter marşı eşliğinde güzel bir atmosferde oynandı. Avrupa'ya gitme hedefinde olan bir Osmanlıspor galip geldi. Osmanlıspor'u tebrik ediyorum. İlk yarı önemli performans ortaya koydular, biz karşılık veremedik. İkinci yarı performans olarak ortak olmaya çalıştık. İyi bir müsabakaydı. Osmanlıspor hak ettiği galibiyeti aldı. Mustafa Reşit Akçay hocamı da tebrik ediyorum. Türkiye'de emektar hocalardan bir tanesi. Allah yolunu açık etsin diye konuştu.

İkinci yarıda teknik alanda görünmemesinin nedenini de açıklayan Arslan, Görev yapmam engellendi. Ben orada birilerine izah etmeye çalıştım ama etrafımda beni dinleyecek bir kimseyi bulamayınca bende oturmayı tercih ettim. Atmosfer ona göre ayarlanmıştı. Ben hoca olarak görevi yardımcı hocaya devretmek zorunda kaldım. Sinirlenme değil. Tacize uğruyorsunuz. Laf yiyorsunuz. Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca bende gerek yok dedim ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement