Osmanlıspor Hazırlıkları Tamamladı - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor Hazırlıkları Tamamladı

Osmanlıspor Hazırlıkları Tamamladı

UEFA Avrupa Ligi maçları için hazırlıklarını Bolu Gerede’de sürdüren Osmanlıspor, Romanya 1. Lig ekiplerinden CSMS Iasi takımıyla oynayacağı maçla ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

28.06.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi maçları için hazırlıklarını Bolu Gerede'de sürdüren Osmanlıspor, Romanya 1. Lig ekiplerinden CSMS Iasi takımıyla oynayacağı maçla ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

UEFA Avrupa Ligi için hazırlıklarını bir haftadır Bolu Gerede'de sürdüren Osmanlıspor, ilk etap kamp çalışmalarının sonuna geldi. Başkent ekibi, Bolu Termal Otel'in sahasında bu akşam 18.00'de Romanya 1. Lig ekiplerinden Clubul Sportiv Municipal Studentesc Iasi (CSMS Iasi) ile oynayacağı hazırlık maçıyla Bolu sayfasını kapatıp çalışmaların devamı için 1 Temmuz'da Hollanda'ya geçecek.

Başkent ekibinin bugün oynayacağı hazırlık maçı öncesi yaptığı antrenman, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yaklaşık 10 dakika süren değerlendirme ve motivasyon ağırlıklı konuşmayla başladı. Takımın kondisyonerleri tarafından yaptırılan ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından iki takım halinde duran top ve gol organizasyonlarına geçen Mor-Sarılılar, dar alanda oynadıkları 6'ya 3 pas organizasyonuyla çalışmaları sonlandırdı. Yaklaşık olarak 1 saat süren antrenmana tedavisi devam eden Tiago Pinto katılmadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Osmanlıspor Hazırlıkları Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement