Osmanlıspor-Midtjylland Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor-Midtjylland Maçından Notlar

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşındaki Midtjylland karşısına ilk maça göre takımını 3 farklı oyuncuyla sahaya çıkardı.

25.08.2016 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşındaki Midtjylland karşısına ilk maça göre takımını 3 farklı oyuncuyla sahaya çıkardı.

İlk maçta ülkesinin milli takımında olduğu için forma giyemeyen Umar, rövanşta kendisine ilk 11'de şans buldu. Akçay, Mehmet Güven'in yerine Musa Çağıran'a şans verirken, Erdal Kılıçaslan'ın yerine de Umar'ı oynattı. Hafif sakatlığı bulunan ve teknik ekip tarafından tedbir amaçlı kadroya alınmayan Vrsajevic'in yerine ise Koray Altınay forma giydi.

Konuk takım Midtjylland ise ilk maça göre bir farklı oyuncuyla mücadele etti. Danimarka ekibinin teknik direktörü Jess Throup, Onuachu'nun yerine Romer'e forma verdi.

Van der Vaart yedek kulübesinde

Danimarka ekibinin yeni transfer ettiği Hollandalı futbolcu Van der Vaart, yedek kulübesinde yer aldı.

İlk maçta forma giymeyen ve karşılaşmayı tribünden izleyen Hollandalı futbolcu, rövanş karşılaşmasında 18 kişilik kadroda kendisine yer buldu.

Milli sporcular maçı izledi

Osmanlıspor ile Midtylland arasındaki müsabakayı farklı branşların milli sporcuları da seyretti.

Rio de Janeiro'da yapılan 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye tek altın madalyasını kazandıran milli güreşçi Taha Akgül ve gümüş madalya alan Rıza Kayaalp ile milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da karşılaşmayı tribünden takip etti.

Milli sporcular, karşılaşma öncesinde tribünleri dolaşarak taraftarları selamladı. Taraftarlar da milli sporculara "Türkiye sizinle gurur duyuyor." tezahüratıyla karşılık verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Osmanlıspor-Midtjylland Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement