Ot Festivali Sonrası Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ot Festivali Sonrası Teşekkür Ziyareti

Ot Festivali Sonrası Teşekkür Ziyareti

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ‘Tyche’ Düzce Otları Festivali sonrası Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

20.05.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri 'Tyche' Düzce Otları Festivali sonrası Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve üç gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilere Düzce'nin bitkileri ile yerel lezzetlerinin tanıtıldığı 'Tyche' Düzce Otları Festivali sonrası Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kadın Meclisi üyeleri festival öncesinde yapılan hazırlıklar ve festival boyunca verilen destekten ötürü Başkan Keleş'e teşekkür etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de üyelere ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek "kadınlar ellerinin değdiği her yeri güzelleştirir, yine ilimizde düzenlenen bu kapsamlı festival sizlerin emeği ile büyük bir ilgi gördü. Bu tür ulusal ve uluslar arası düzeyde hazırlanmış organizasyonlar Düzcemiz'in en önemli ihtiyacıdır. Sizleri de bu başarınız ve özveriniz için kutluyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ot Festivali Sonrası Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement