Hüseyin Aslan: Otelciler Profesyonelleşmek Zorunda - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Aslan: Otelciler Profesyonelleşmek Zorunda

Hüseyin Aslan: Otelciler Profesyonelleşmek Zorunda

Batman'da otelcilik sektörünün profesyonelleşmesi gerektiğini ifade eden POYD Üyesi Hüseyin Aslan, "Konuklar Batmanı gezip başka yerde konaklamasın" dedi.

18.11.2014 08:23  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) üyesi olan Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, "Eğer Konuklar Batman'da konaklayacak kaliteli otel yok diyerek diğer illere gidip konaklıyorlar ise Tüm Otelcilerimiz kendilerini sorgulamak ve profesyonelleşmek zorundalar"dedi.

POYD Genel Başkanı tarafından başarıları nedeniyle hakkında teşekkür yazısı yayınlanan Hüseyin Aslan, "Batman'da turizm gelişmek zorundadır. Real Konak Hotel olarak biz koşulsuz misafir memnuniyetine dayanan Profesyonel Otelcilik anlayışı ile hareket ediyoruz.Batman'ımızın buna acilen ihtiyacı bulunuyor.POYD Üyeliği noktasında hep ileriyi Batman'ın ve Batmanlıların geleceğini düşündüm.Otelimizi de bu anlayış ile dizayn ettik.Asıl olan Batman'ımızın Turizmde hak ettiği yeri bulmasıdır.Eğer Konuklar Batman'da konaklayacak kaliteli otel yok diyerek diğer illere gidip konaklıyorlar ise Tüm Otelcilerimiz kendilerini sorgulamak ve profesyonelleşmek zorundalar"dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Aslan: Otelciler Profesyonelleşmek Zorunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement