Otizmli Çocuklar İçin Yalova'ya Yürüyor - Son Dakika
Güncel

Otizmli Çocuklar İçin Yalova'ya Yürüyor

Otizmli Çocuklar İçin Yalova\'ya Yürüyor

Çölyak ve PKU hastaları için yaptığı yürüyüşlerle tanınan Darıcalı doğa ve macera tutkunu Hakan Pekzorlu ‘Otizmin Farkındayım Ya Siz’ sloganıyla Yalova’ya kadar yürümek üzere İzmit’ten yola çıktı.

11.04.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çölyak ve PKU hastaları için yaptığı yürüyüşlerle tanınan Darıcalı doğa ve macera tutkunu Hakan Pekzorlu 'Otizmin Farkındayım ya Siz' sloganıyla Yalova'ya kadar yürümek üzere İzmit'ten yola çıktı.

Çölyak ve PKU hastaları için yaptığı yürüyüşlerle adından söz ettiren Darıcalı doğa ve macera tutkunu Hakan Pekzorlu Dünya Otizm Farkındalık Ayı nedeniyle 'Otizmin Farkındayım ya Siz' sloganıyla İzmit'te Yalova'ya kadar yürümek için yola çıktı. Koçder binasının önünden yürüyüşe başlayan Hakan Perkzorlu'yu uğurlamak için KOÇDER Başkanı İlkin Kılıçaslan, Çölyak ve Fenilketonüri Derneği Başkanı Nesrin Atar, Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül, KOÇDER gönüllüleri ve özel çocuklar hazır bulundu.

Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği Başkanı İlkin Kılıçaslan "KOÇDER olarak bu ay otizm farkındalık ayını etkinliklerle geçiriyoruz. Bu gün bizim için çok özel bir yürüyüşe çıkacak olan Hakan Perzorlu beyefendinin etkinliği için buradayız. 'Ben Otizmin Farkındayım ya Siz' yeleğiyle yola çıkacak. Karşısına çıkanlara şapkamızı balonlarımızı ve broşürlerimizi dağıtacak. Böyle bir fedakarlığı bizlere gösterdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Dualarımız onunla. Sağ salim Yalova'ya varır inşallah. Nisan ayı kapsamında benzer etkinliklerimiz devam edecek. Bizleri yalnız bırakmayan KOÇDER gönüllülerine de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Yürüyüş öncesi açıklama yapan Hakan Perzorlu "Bu bambaşka bir duygu.' Otizmin Farkındayım ya Siz' yazılı yeleğimle 60 km'lik yürüyüşüm olacak. Bana önderlik eden gönüldaşlarıma, destek olan aileme teşekkür ederim. Bu duygunun verdiği maneviyatın maddi anlamda karşılığı yok. 9 Mayıs'ta ise Ankara'dan bisikletle yola çıkacağım. Glutensiz Türkiye sloganıyla yolda olacağım ve 2 bin km gideceğim" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından KOÇDER yaşam merkezinden yürüyüşe başlayan Pekzorlu, ilk olarak Gölcük Donanma Çağlar Özel Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edecek ve burada Donanma Çağlar Özel Eğitim Halkla İlişkiler Müdürü Emine Cebeci'nin organize ettiği etkinliğe katılacak. Ardından geceyi Değirmendere Spor Sualtı Topluluğu'nun davetlisi olarak Astakoz mevkiindeki DESSAT merkezinde geçirecek. Ertesi gün yapacağı yürüyüşle Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'ne ulaşacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otizmli Çocuklar İçin Yalova'ya Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement